Ny Affochef Galvano

8 februari, 2019

Vi välkomnar Jan Malmquist som ny Affochef Galvano. Jan ersätter Anders Ysing som kommer att fokusera på order och produktionsplanering.

Vem är Jan Malmquist, vår nya Affochef Galvano?

Jan är 55 år, smålänning, bor i Jönkoping och kommer att långpendla till oss på Provexa. Han har gedigen erfarenhet från ytbhehandlingsbranschen och har till uppgift att leda den resa som Galvano påbörjat – att bli ledande på Galvano i Skandinavien.
Som ledare är Jan prestigelös, stöttande, lyhörd samt rak och tydlig. Målstyrning och uppföljning är självklarheter. Jan är inte den som alltid syns och hörs i en grupp men skapar respekt genom sin personlighet.

Vad är Jans uppdrag?

Jans uppdrag är att (1) skapa lönsamhet på Galvano (EBT 10%}, (2) leverera kvalitet med god kommunikation med kund samt (3) att utveckla Galvano till att bli ledande i Skandinavien. Detta kan bara göras genom gott ledarskap och engagerade medarbetare.

Jans bakgrund

Började jobba 1983 med ytbehandling inom familjeföretaget som sedermera såldes till Proton. Under åren växte bolaget kraftigt. Jan har bl.a. jobbat som VD med allt från att anställa, avveckla och utveckla personal. Framförallt har Jan stöttat och sett många fina medarbetare växa i sina roller.

Under åren så har det blivit företagsförvärv, avveckling av verksamheter, ombyggnationer och investeringar. Kund- sälj- och marknadsarbetet har varit en stor del i arbetet, men även maskin- och produktkalkyler, förhandlingar och avtalsdiskussioner. Närmast kommer Jan från Swedecote, där han arbetade som ansvarig för verksamheten.

Och på fritiden?

På fritiden håller Jan igång med att träna på gym, promenera samt tar gärna en golfrunda, om tid finnes. Att resa är alltid roligt. Är gift och har tre killar i åldrarna 25, 27 och 29 år.
Vi på Provexa är övertygade om att Jan på många sätt kommer att bidra till fortsatta framgångar för Provexa och ser fram mot att få Jan som arbetskamrat. Han börjar den 14 januari 2019 och vi önskar honom all lycka och framgång i hans nya tjänst! Samtidig tackar vi Anders Ysing for hans engagemang och lojalitet som Affochef och önskar Anders all lycka med hans fortsatta arbetsuppgifter .