Eric Hultmark blir ny affärsområdeschef för Protection & Paint

2 september, 2022

Eric kännetecknas av stort engagemang och är bra på att sprida sin glädje till sina kollegor

Eric Hultmark som sedan 2016 arbetat inom Provexa i olika roller tar över som affärsområdeschef för Protection & Paint. Eric har arbetat med försäljning, som ansvarig för den manuella avdelningen och senast som tekniker för affärsområde Galvano. Han har därför stor kunskap av ytbehandling och kommer att ha ett bra team runt sig med mycket erfarenhet och vana kring processerna på Protection & Paint.

Mycket av det utvecklings- och förbättringsarbete som skett på Galvano de senaste åren har Eric varit en stor del av. Han är motiverad för en ny utmaning och kommer att ta med sig många idéer och tankar för att utveckla Protection & Paint framåt. Eric kännetecknas av stort engagemang och är bra på att sprida sin glädje till sina kollegor.

Utöver Eric består affärsområdet Protection & Paint av Andreas Frykberg som blir ställföreträdande affärsområdeschef och har arbetat på Provexa länge med pulverlackering samt som logistikchef. Vi hälsar även en ny förmåga i Alexander Franzén välkommen i affärsområdesledningen. Alexander kommer närmast från en underleverantör i fordonsindustrin som tillverkar plastdetaljer, och kommer att arbeta som kvalitetstekniker på Provexa.

Porträttbild Daniel Hedling

Eric Hultmark
Ny affärsområdeschef Protection & Paint
Email: eric.hultmark@provexa.com
Telefon: +46 31 361 47 80
Mobil: +46 768 94 12 79