Licenstillverkning

Provexa Technology AB erbjuder licenstillverkning av våra produkter till kemiföretag, OEM-tillverkare och ytbehandlare. Vid licensiering av vår teknik stödjer vi våra licenspartners i produkt- och processberedning för att säkerställa hög kvalitet och produktivitet.

Partners

Vi arbetar tillsammans med ett flertal specialkemiföretag. Några av dessa är partners i produktutveckling andra är leverantörer av kemi eller globala partners vid licensiering av teknik.

Specialkemi

Då vi i vår produktutveckling många gånger tar större tekniksteg medför detta ofta utveckling av ny kemi som används vid licensiering av vår teknik. I dessa fall levererar vi specialkemi till andra specialkemiföretag och licenstagare.

Audit

Vid licensiering av vår teknik är det viktigt att licenstagare har rätt förutsättningar från början för att lyckas med produkten. Vi har en strikt process för att säkerställa detta - från audit till industrialisering. Detta är en mycket viktig aspekt för våra globala kunder som efterfrågar samma produktkvalitet globalt.