Ny affärsområdeschef för Protection & Paint!

2 juni, 2020

”Jag vill att affärsområde PoP fortsätter att fokusera på Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kommunikation”

Anton Karlsson tillträdde den 1 juni 2020 som ny affärsområdeschef för Provexas Affärsområde Protection & Paint (PoP). Anton kommer även att ansvara för försäljningen för PoP. Anton har arbetat med ytbehandling på Provexa sedan 2012. Han har haft flera roller inom bolaget, såväl inom produktionsledning som försäljning. Han efterträder Jan Malmqvist som slutat p.g.a. arbetsbrist orsakat av Corona-krisen.

”Janne har lagt en god grund för ett framgångsrikt PoP som vi alla kommer att ha mycket glädje och nytta av.  Jag vill att affärsområde PoP fortsätter att fokusera på Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kommunikation.

 ”Mitt genuina intresse för ytbehandling, ytteknik och lackering i kombination med affärstänk, försäljningskunskap och marknadskännedom tror jag kommer att lyfta Protection & Paint till nästa nivå,” säger Anton Karlsson.

 

 

 

 

Protection & Paint är ett av fyra Affärsområden inom Provexa. Övriga Affärområden är Galvano, ZnFlake och Technology

PoP är specialiserat på processerna Provexa EARTH® (höglegerad zink), Provexa EARTH BLACK® och Provexa PLUTO®. Affärsområdet har också avancerade doppanläggningar för att applicera Fosfat/ED-lack och Pulverlack.

Kontakta Anton Karlsson
Mail: anton.karlsson@provexa.com
Telefon: +46 31 430 774
Mobil: +46 768 00 51 82

 

Läs utskicket här!