Processutvecklare till R&D-avdelningen på Provexa Technology

1 november, 2022

Drivs du av att arbeta med utveckling och är samtidigt intresserad av kemi? Läs mer om hur du ansöker här!

På Provexa Technology arbetar vi med att utveckla nya processer inom ytbehandling och erbjuda vår kunskap inom ytteknik till företag. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten nedan.

Om tjänsten

Som processutvecklare hos oss arbetar du med utveckling av nya processer genom att lägga upp och utföra försöksplaner. Du arbetar tätt tillsammans med R&D chefen som är ansvarig för utvecklingsarbetet hos oss. I ditt arbete ingår laborativt arbete så som ytbeläggning, testning av ledningsförmåga och korrisionsmotstånd samt kemiska och fysiska analyser. Resultaten ligger sedan till grund för nya försök och på sikt kommer processerna skalas upp och drivas i pilotskala.

 

Vem är du?

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.

  • Du har ett stort intresse för kemi och materiallära.
  • Du har erfarenhet av att själv utföra samt beställa kemiska och fysiska analyser.
  • Har du erfarenhet av industriprocesser i större skala är detta meriterande.
  • Då arbetet inkluderar att vara behjälplig vid framtagning av rapporter är god vana av att formulera sig i skrift på svenska och engelska en merit.

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära och utveckla. Eftersom våra projekt drivs i samarbete med industrier, forskningsinstitut och universitet krävs det att du har god kommunikativ förmåga  alla led i en organisation. För att passa i den här rollen tycker du om att arbeta såväl praktiskt som teoretiskt. Du är inte rädd för att ta i där det behövs!

Företaget

Provexa Technology AB är ett snabbväxande bolag som arbetar med korrosionsprovning, analys, specialproduktion, konsultation och processutveckling. Företagets vision är: ”Vi drömmer om en hållbar värld, där vårt bidrag är en världsledande ytteknik”. Detta ligger till grunden för vårt fokus. Vi har nära kontakt med våra kunder som ofta är stora OEMer inom fordon- och elektronik och övrig industi. Bolaget finns i Gamlestaden i Göteborg.

Ansökan

Låter detta intressant? Urval och intervjuer för tjänsten sker löpnande. Maila därför din ansökan redan idag till anders.skalsky@provexa.com.

Vi ser framemot att läsa din ansökan!